SPEEDO Essential Endurance+ Legsuit Barn/Ung Black

På lager

350,00 kr
* Påkrævede felter
 
365 dages returret på alle produkter
 
 
Fri levering ved køb over 450 DKK
 
 
Prismatch på alle produkter
 
Beskrivelse

Denne badedragt giver stor bevægelsesfrihed, så du føler dig komfortabel og ubegrænset, uanset om du træner på konkurrence-nivau eller blot nyder svømmning på din ferie.


Dragten er med Speedo Endurance+stof som er vores mest holdbare stofteknologi. Dragten er tilmed hurtigtørrende, 100% klorresistent og 20 gange mere fade-resistent end konventionelle badetøj. Dragten falmer derfor mindre end noget andet svømmemateriale.


Størrelsesguide: Størrelserne er i SPEEDO GB-standard. Klik evt. på billedet af størrelsesguiden, for at sikre dig, at du får den størrelse der passer lige netop dig.

Produktoplysninger

Speedo er et af de mest kendte mærker indenfor svømning, og det er bestemt ikke uden grund. Med Speedo er du garanteret svømmeprodukter af højeste kvalitet, som talrige topatleter gennem tiden har anvendt. Med et Speedo produkt får du fantastisk pasform, samt holdbarhed.  


Supertri har et stort udvalg af Speedos produkter, såsom badedragter, svømmebriller, badebukser og mange andre svømmeprodukter såsom paddels, snorkels mm.