Speedo Fastskin Elite Mirror Black

På lager

499,00 kr
 
365 dages returret på alle produkter
 
 
Fri levering ved køb over 450 DKK
 
 
Prismatch på alle produkter
 
Beskrivelse

FastSkin3 Elite svømmebriller tilbyder stor ydeevne, med en hydrodynamisk profil og bred perifer vision, en svømmebrille til seriøse konkurrencedygtige svømmere.


Udviklet som en del af verdens første Racing System, engineering cap, svømmebriller og kulør til at arbejde i harmoni. Den hydroskopiske linse er en unik form, der giver et øget synsfelt. Vores første ægte 3D-goggle-sejldesign til ægte hoved- og ansigtskontur.


Beskyttelsesbrillerne har IQ markører for at sikre, at svømmebrillen er monteret korrekt hver gang, på denne måde ved svømmeren at de har deres svømmebriller monteret korrekt, hvilket giver mere selvtillid ud af blokkene.


IQ Fit stropp med graduerede størrelsesmarkører på stroppen. Når du har kendskab til din størrelse, kan du justere dem perfekt hver gang, selvom du bruger et nyt par lige før et race, juster du efter din pasform, og du er klar og sikker i dine svømmebriller..


De spejlede linser er designet til at afspejle lys og holde blænding fra svømmernes øjne.

Produktoplysninger


- Nem at justere ved hjælp af spændeskalaen, så du hurtigt kan indstille din foretrukne remspænding
- Leveres med 3 udskiftelige næsebroer for optimal pasform
- Brug Fit Point Marker i midten af næsebroen til at justere beskyttelsesbriller og Fastskin³ cap


Sammensætning: Objektiv: PC, Tætning: TPR, Ramme: PC, Rem: Silikone


Bemærk: Ved udskiftning af næsebroer anbefales det at trække næsebroen forsigtigt for at fjerne det fra svømmebrillen. Vrid ikke!


FINA godkendt.