SPEEDO Fastskin Junior LZR Racer X Jammer Red/Pink

På lager

Specialpris 1.299,00 kr

Pris: 1.400,00 kr

* Påkrævede felter
 
365 dages returret på alle produkter
 
 
Fri levering ved køb over 450 DKK
 
 
Prismatch på alle produkter
 
Beskrivelse

Udfør dit allerbedste i vandet
Enhver ung atlet vil føle sig ustoppelig iført disse Speedo Fastskin konkurrenceshorts. Denne model er båret af Florent Manaudou, den hurtigste mand i poolen (nuværende verdensmester i 50m free).


Udviklet af svømmere til svømmere.  • Øget kompression strømliner kroppen, mens støtte-sømme holder dig højere i vandet, så du føler dig allerhurtigst.

  • Silikone på ben sørger for både komfort og sikker pasform

  • FINA godkendt


Speedo Fastskin design er udviklet af svømmere til svømmere og bringer det bedste frem i dig.  Desginet skaber en mere hydrodynamisk profil, der får dig til at føle dig allerbedst på racedagen. Forbedrede stof af ekslusiv kvalitet, maksimeret støtte-sømme og all-over kompressionsstof arbejder alt sammen for at arbejde med din kropsform, forbedre din svømmepræstation og gøre dig klar til løbedag.
En kombination af to unikke stoffer giver intens muskulær kompression, samtidig med at den giver fri bevægelighed.  Forbedrede overflader, sømme og komponenter sikre en optimal pasform, mens det unikke design betyder, at du vil skille sig ud fra mængden af svømmere i poolen.

Produktoplysninger

Speedo er et af de mest kendte mærker indenfor svømning, og det er bestemt ikke uden grund. Med Speedo er du garanteret svømmeprodukter af højeste kvalitet, som talrige topatleter gennem tiden har anvendt. Med et Speedo produkt får du fantastisk pasform, samt holdbarhed.  


Supertri har et stort udvalg af Speedos produkter, såsom badedragter, svømmebriller, badebukser og mange andre svømmeprodukter såsom paddels, snorkels mm.