SPEEDO Fastskin Junior LZR Racer X Openback Kneeskin Red/Pink

På lager

Specialpris 1.500,00 kr

Pris: 2.200,00 kr

* Påkrævede felter
 
365 dages returret på alle produkter
 
 
Fri levering ved køb over 450 DKK
 
 
Prismatch på alle produkter
 
Beskrivelse

Enhver ung atlet vil føle sig ustoppelig iført Speedos seneste innovation indenfor konkurrencedragter.
  • Øget målrettet muskulær kompression strømliner kroppen, mens støtte-sømme holder dig højere i vandet, så du føler dig allerhurtigst

  • Kropsposition - Øgede koblede kernestabilisatorpaneler fremmer en mere hydrodynamisk form og bedre position i vandet.

  • Ab activators ™ - Laserskårede paneler i dragtens kerneforing øger vandfølsomheden alt imens det opfordrer svømmeren til at bevare en bedre kropspositur i vandet og justere sin krop korrekt

  • Support - Maksimerede støtte-sømme i stoffet fremmer bedre kropspositionering og øget muskelbevidsthed.

  • Stropper - Præcise laserskårede stropper sikrer bedre skulderkomfort og pasform

  • FINA-godkendt


Speedo Fastskin System: udviklet af svømmere til svømmere og bringer det bedste frem i dig. Skaber en mere hydrodynamisk profil, der får dig til at føle dig hurtigest. Forbedrede finish af høj kvalitet, maksimeret støttesømme og all-over kompressionsstof arbejder alt sammen for at arbejde med din krops form, forbedre din svømmepræstation og gøre dig klar til løbedag!

En kombination af to unikke stoffer giver vandret stretchresistance, der giver intens muskulær kompression, samtidig med at den giver fri bevægelighed gennem hvert slag. I mellemtiden sikrer forbedrede overflader, sømme og komponenter en bedre pasform, mens det unikke design gør dragten visuel flot.


Størrelsesguide: Størrelserne er i SPEEDO GB-standard. Klik evt. på billedet af størrelsesguiden, for at sikre dig, at du får den størrelse der passer lige netop dig.  

 


 

Produktoplysninger

Speedo er et af de mest kendte mærker indenfor svømning, og det er bestemt ikke uden grund. Med Speedo er du garanteret svømmeprodukter af højeste kvalitet, som talrige topatleter gennem tiden har anvendt. Med et Speedo produkt får du fantastisk pasform, samt holdbarhed.  


Supertri har et stort udvalg af Speedos produkter, såsom badedragter, svømmebriller, badebukser og mange andre svømmeprodukter såsom paddels, snorkels mm.