SPEEDO Fastskin LZR Racer X Jammer Black/Gold

På lager

Specialpris 2.125,00 kr

Pris: 2.500,00 kr

* Påkrævede felter
 
365 dages returret på alle produkter
 
 
Fri levering ved køb over 1000.- DKK
 
 
Prismatch på alle produkter
 
Beskrivelse

Fantastisk pasform hjælper dig til at gøre dit allerbedste!
Føl dig ustoppelig iført Speedos nyeste innovation indenfor konkurrenceshorts. Øget kompression strømliner kroppen, mens støtte-sømme holder dig højere i vandet.  • Dette produkt er fuldt godkendt af FINA.

  • Øget kompression - En kombination af 2 unikke stoffer giver intens målrettet muskulær kompression og fremragende bevægelsesfrihed

  • Støtte-sømme - Sømme som er specielt placeret for at forbedre kropsposition og øget muskelbevidsthed.

  • Forbedret taljebånd - Mikrofiber- og silikonebånd garanterer et blødt, men sikkert taljebånd. Anti-friktionsteknologi sikrer, at tajlebånd giver jævn spænding og forbliver sikker.

  • Forbedrede overflader og komponenter sikrer bedre pasform, mens det unikke design sikrer, at du vil skille ud fra andre svømmere i poolen


Speedo Fastskin modellerne er udviklet af svømmere til svømmere! Designet skaber en mere hydrodynamisk profil, der får dig til at føle dig allerhurtigest. Stof af den højeste kvalitet, maksimeret støtte-sømme og all-over kompressionsstof arbejder alt sammen for at arbejde med din kropsform, forbedre din svømmepræstation og gøre dig klar til løbedag.
En kombination af to unikke stoffer giver intens muskulær kompression, samtidig med at der er fri bevægelighed. Forbedrede overflader, sømme og komponenter sikre en optimal pasform, mens det unikke design betyder, at du vil skille sig ud fra mængden af svømmere i poolen!


Størrelsesguide: Størrelserne er i SPEEDO GB-standard. Klik evt. på billedet af størrelsesguiden, for at sikre dig, at du får den størrelse der passer lige netop dig. 

Produktoplysninger

Speedo er et af de mest kendte mærker indenfor svømning, og det er bestemt ikke uden grund. Med Speedo er du garanteret svømmeprodukter af højeste kvalitet, som talrige topatleter gennem tiden har anvendt. Med et Speedo produkt får du fantastisk pasform, samt holdbarhed.  


Supertri har et stort udvalg af Speedos produkter, såsom badedragter, svømmebriller, badebukser og mange andre svømmeprodukter såsom paddels, snorkels mm.