Ørepropper og Næseklemmer

Ørepropper til Svømning

Står du i den situation hvor du har behov for ørepropper til din svømme tur? Desværre er der en del voksne eller børn der lider af ondt i øret når de er meget i vandet - enten svømme, lege eller ude i havet. Find din perfekte ørepropper her hos Supertri. Vi har ørepropper fra Speedo, Arena og MP. 

De er ørepropper kan tåle at være i vand og det er dem du skal bruge. Når du bruger ørepropper, forebygger du også, så hvis du kan mærke det gør ondt bør du straks begynde med at bruge nogle så det ikke bliver værre. Der er også mange konkurrencesvømmere som aldrig for problemer - man er hver især forskellig så det handler i bund og grund om at lytten til ens krop.

Næseklemme Svømning

Næseklemmer bliver mere og mere populær hos svømmere især konkurrence svømmere, som bruge mange timer i vandet. Det kan være ubehageligt at få vand i næsen og en næseklemme vil afhjælpe dig med det. Når du skal vælge en næseklemme, så kan du vælge en der har en blød pude eller en hårdere pude. De har begge fordele og ulemper. En blød pude sidder mere behagelidt på næsen men man kan føle grebet omkring næsen er lidt løst, hvorimod en hård pude vil sidde strammere, men være lidt hårdere. Nogle gange skal man prøve et par stykker for at få en ide om ens behag. 

 

Ørepropper og Næseklemmer
2 vare(r)
SpeedoUniversalNseClip-20

Specialpris 37,60 kr

Pris: 47,00 kr

ZoggsAquarepropper-20
65,00 kr
2 vare(r)