Svømmefødder

Svømmefødder 

Formålet med svømmefødder er jo at få noget fart på når du svømmer eller bevæger dig i vandet. Svømmefødder er også kaldt finner og hos Supertri har vi et stort udvalg af svømmefødder. Når det kommer til svømmefødder, er det sådan at jo hårdere de er, jo hurtigerebliver man. Det man lige skal være opmærksom på med hårdere svømmefødder er at den er sværere at bruge, hvorimod bløde svømmefødder, er nemmere at bruge i vandet. 

Svømmefødder med fart på

Det er oplagt at bruge svømmefødder når du snorkler eller dyrker en sport hvor det er brugt. Snorkling kræver svømmefødder der er bløde idet man mest svømmer rundt og kikker på det flotte koralhav eller fisk og derfor ikke har brug for fart som på samme måde som hvis du dyrker en sport som undervands rugby eller noget lignende. Der er mange gode steder at udforske her i Danmark og i udlandet er det oplagt at have svømmefødder med når diverser bugter, stande skal udforskes. 

Svømmefødder med hæl 

Vælger du svømmefødder med en åben hæl, er klart en af fordelene at de giver dig ankel fleksibilitet. Dem Supertri forhandler har designet dem med hydrodynamiske spalter i toppen af svømmefoden for at give dig mulighed for at svømme med et hurtigere spark og mere kontrol.

Svømmefødder
6 vare(r)
Udsalg
SpeedoBiofuseTrainingFin-20

Specialpris 299,00 kr

Pris: 379,00 kr

SpeedoBiofuseFitnessSvmmefdder-20
289,00 kr
SpeedoBiofuseTrainingFinNeonGr-20
379,00 kr
ArenaPowerfinProLime-20
429,00 kr
ArenaPowerfinProPink-20
429,00 kr
ArenaPowerfinProSort-20
429,00 kr
6 vare(r)