Triathlon dragter

Tridragt eller to-delte dragter til triathlon

Er man en konkurrerende atlet, så ved man, hvor vigtigt det er at spare tid, hvor man kan. For at få den tid man drømmer om, så har vi nogle muligheder, som kan gøre skiftende mellem disciplinerne nemmere.
 
En tridragt er en nem og smart måde at spare tid på. Tridragter er dragter, som er udviklet til at kunne anvendes i alle tre discipliner. Det er den, da materialet både er behageligt i vandet, og har den fantastiske egenskab, at det er super åndbart, så det dermed tørre hurtigere end andre dragter. Derudover er der også implementeret en pude i dragten, som gør cykelturen mere komfortabel – endda uden at være i vejen under løbet. Denne pude er lavet i et fleecemateriale, og derfor tørrer den hurtigere end en almindelig pude.
 
Derudover er dragten lavet i et stof, som sidder tæt til kroppen, og derved tager den ikke farten af dig under svømning. Det svedtransporterende materiale gør, at du ikke er nødsaget til at skifte mellem de tre discipliner.

Todelt eller hel tridragt?

Hvis du dyrker triathlon, ved du, at få sekunder kan gøre forskellen mellem et godt race og et knapt så godt. Og når formen er top trimmet kommer det ned til udstyret. I valget af påklædning er der mange overvejelser at skulle afgøre – primært om du vælger en todelt eller en hel tridragt.
 
Den todelte tridragt er uden ærmer og tights, og her er der større mulighed for at kombinere forskellige overdele med underdele. Valget mellem disse er dog smag og behag. Heldragten har den fordel, at der ikke er elastik i livet, og derfor er der ingen gener for dig og din mave. Er du en kvinde, skal du dog have i tankerne, at et eventuelt toiletbesøg kan være vanskeligere.
 
Ingen af delene betegnes som bedst – men afprøv begge muligheder på egen krop, og vælg den tridragt du føler dig bedst tilpas i.
 

Hvad skal man holde øje med?

En tridragt skal i bund og grund være skræddersyet til din krop. Ved at den sidder tæt, vil den fremme din hurtighed, og derfor skal du se dragten som et ekstra lag hud. Den skal kunne strækkes i alle retninger, således dine bevægelser ikke bliver hæmmet.
 
Samtidig er det helt centralt, at buksebenet hverken sidder for stramt eller for løst. Sidder stoffet for stramt omkring benet, så vil det forhindre et frit blodomløb, hvilket ofte får konsekvenser enten under eller efter løbet. Sidder buksebenet derimod for løst, så vil det genere huden under hele løbet. Prøv dig frem, og find det ultimative skel.
 
Der er mange faktorer at holde øje med som triatlet, og har du yderligere spørgsmål til valg af tridragt, så er du velkommen til at kontakte SuperTri. Tag også et kig på en tridragt til kvinder.
 
 
Triathlon dragter
7 vare(r)
FusionSPEEDSUIT2018modelMedRyglomme-20
1.595,00 kr
FusionSLiSPEEDSUITSortHvid-20
Tilføj Fusion ikon
2.000,00 kr
FusionMultisportTriathlonSuit-20
Tilføj Fusion ikon
1.200,00 kr
SLiSPEEDSUITSortSort-20
2.000,00 kr
FusionSpeedSuitV2SortHvid-20
Tilføj Fusion ikon
1.800,00 kr
FusionSpeedSuitV2SortNightBlue-20
Tilføj Fusion ikon
1.800,00 kr
FusionSLiHIGHSPEEDSUIT-20
3.000,00 kr
7 vare(r)