VeloSock - Skulls

På lager

599,00 kr
 
365 dages returret på alle produkter
 
 
Fri levering ved køb over 750.- DKK
 
 
Prismatch på alle produkter
 
Beskrivelse

Du kender det sikkert, snavs og mærker efter pedaler eller lidt olie fra kæden, som typisk er godt snavse til, efter en tur i skoven eller på landevejen, efter en go lang tur sammen med klubben.


Nu kan du transportere din cykel bekvemt i din bil uden at snavse eller ridser hele bilen til. Brug VeloSock når du er færdig med din træning, og du måske ikke har en cykelholder på din bil, så er VeloSock super nem at have med på turen. Du slipper for jord/snavs i bilen og ridser efter din cykle som har ligget ned inde i bilen, blot ved at trække en VeloSock på din cykel. Super nemt ????


Opbevaring af din cykel på et cykelstativ?


VELOSOCK efterlader toppen af cykelrammen afdækket, så du nemt kan bruge den i din vægmontering. Desuden gør det elastiske stof det muligt hurtigt og problemfrit at sætte din cykel på en gulvstand.


VeloSock er blevet tildelt med de mest betydningsfulde cykelindustripriser som ISPO, Interbike, A`Design og German Design Award. Elsket af cykling og innovative ting online platforme som BikeRadar.com, CyclingWeekly.com, Inhabitat.com, BlessThisStuff.com og mange flere.

Produktoplysninger

Når overtrækket bliver snavset, skal du blot smide det i vaskemaskinen og vaske det ved 30 - 40 ° C (80 - 100 ° F) eller mindre. Vi lover at farver ikke vil falme når du vasker det.


Passer til 99% af alle voksne cykler!


Fleksibelt stof: 90% Polyester, 10% Spandex