Wrightsock Quarter Løbestrømpe Coolmesh II - Gray

På lager

Specialpris 111,20 kr

Pris: 139,00 kr

* Påkrævede felter
 
365 dages returret på alle produkter
 
 
Fri levering ved køb over 1000.- DKK
 
 
Prismatch på alle produkter
 
Produktoplysninger

Wright Sock garanterer ingen vabler ved brugen af deres strømper. En vabel opstår som følge af intens og kontinuerlig friktion på huden af din fod typisk kombineret med varme og sved. Der er flere svedkirtler på dine fødder end nogle andre steder på din krop. Hvis du ikke har sokker på, eller de rigtige sokker, kan det forårsage overskydende fugt i skoen, og i kombination med bevægelse kan det medføre friktionsforbrændinger.


Wright Socks blev grundlagt i 1948 og er gået i arv i familien til nu tredje generation. Strømperne fremstilles i USA, nærmere betegnet Burlington. Wright Socks er populært indenfor løb og udendørs sport som hiking og er det førende brand, som giver garanti for ingen vabler. Friktionen vil altid foregå mellem de to patenterede lag af strømpen og derfor får du ikke vabler.


Det specielle ved disse er designet som sikrer du forbliver vabelfri. Strømpen består af en indre og en ydre strømpe, altså et unikt dobbeltlag.  Designet er patenteret. Dette forebygger vabler da gnidningen foregår mellem de to stykker stof fremfor mellem huden og stoffet. De to lag stof interagerer med hinanden og beskytter din fod mod slid. Hos supertri er vi svært begejstret for denne strømpe og er ret meget fan. Du mærker ikke, at du har en strømpe på.


Den inderste strømpe er hvid og ufarvet, hvorfor materialet er endnu mere sundhedsvenligt overfor huden. Den yderste strømpe er tilpasset i tykkelsen og designet til pågældende aktivitet.


Alle modellerne har Indbygget mesh paneler for øget åndbarhed samt ekstra støtte omkring fodens bue. Dette gør, at strømpen bliver siddende, hvor den skal under hele turen og giver optimal ydeevne.


Strømperne er åndbare, hurtigtørrende og svedabsorberende og holder dine fødder tørre under træning.


Coolmesh II er den tyndeste strømpe i Wright Sock serien. Findes i tre længder.


Anbefales til: løbesko, sports- og fritidssko og vandresko.