X-Bionic Cykelbuks Herre - THE TRICK BIKING PANTS LONG

På lager

Specialpris 1.999,00 kr

Pris: 2.099,00 kr

* Påkrævede felter
 
365 dages returret på alle produkter
 
 
Fri levering ved køb over 599.- DKK
 
 
Prismatch på alle produkter
 
Produktoplysninger

Stoffet er en temmelig kompleks konstruktion, der introducerer luftkanaler ved siden af ​​huden, så stoffet kan fungere som et isoleringslag samt transportere sved effektivt. Så for at sammenfatte: det varmer dig op, flytter sved væk og isolerer dig, når du stopper.


En af X-Bionics innovationer, som du kan se i mange af dens cykeludstyr, er en isoleringszone på rygsøjlen kaldet THE TRICK (du skal skrive det med hovedstæder). Tanken er, at isolering af denne zone simulerer din krops overophedning og øger svedproduktionen, som giver din krop mulighed for at køle mere effektivt. Dette er kombineret med svedefælder, der fjerner overskydende fugt, så du sidder tilbage med en tynd film med sved, der køler dig.


Stoffet er en temmelig kompleks konstruktion, der introducerer luftkanaler ved siden af ​​huden, så stoffet kan fungere som et isoleringslag samt transportere sved effektivt. Så for at sammenfatte: det varmer dig op, flytter sved væk og isolerer dig, når du stopper.


Virker det? Det gør det, Virkningen af ​​X-Bionic-systemet er mærkbar. Du kan føle den opvarmende effekt, når du tager dem på, de føles aldrig klamme, selv når du arbejder hårdt, og når du stopper, formår de at holde på varmen, når du måske forventer at køle ned hurtigere. Så ja: det ser ud til at gøre de ting, som X-Bionic siger, at det vil gøre.


Nettoresultatet er, at du har mere energi til ydeevne, fordi din krop har brugt mindre energi på at øge sin kernetemperatur.


På tværs af knæene er der en vævet i trekkspil, der giver knæet mulighed for at artikulere uden at strække stoffet tyndt og miste isolering. På bagsiden af ​​knæet er der en meget tyndere vævning, så sved, der opbygges derop, kan spredes.


X-Bionic bruger også et stof, det kalder Neural Response Bandage, som er mere kompressivt. Det "udøver målrettet pres på muskelophæng, forbereder receptorer til handling og forbedrer musklerne." Tilsyneladende. Så er der ISO-Pad, som er et tykkere stof, der sidder over vigtige stykker af dine ben for at bevare mere varme og holde dine muskler i arbejde.


X-Bionic bruger sin egen pude, Endurance400FX, der lyder ret dygtigt. Det er anatomisk dannet med en variabel tykkelse, og i stedet for at blive syet ind på tightsen X-Bionic efterlader stort set et hul, når du væver strømpebuksen og sy puden i. Det gør dette, så "puden passer og elastisk påvirkes ikke af buksematerialet ";


Puden føles en smule besværlig, når du er ude af cyklen, men den er fremragende, når du er i en kørestilling, og har afsluttet fem til seks timers rides uden ubehag på puden. Så ingen problemer der.


Herre model