Zone3 Advance Våddragt - Herre

På lager

Specialpris 2.295,00 kr

Pris: 2.695,00 kr

* Påkrævede felter
 
365 dages returret på alle produkter
 
 
Fri levering ved køb over 750.- DKK
 
 
Prismatch på alle produkter
 
Produktoplysninger

Advance-våddragten er anerkendt som den bedste indgangsniveau-dragt på markedet, og Zone3 har arbejdet hårdt for at forbedre dragtets udseende, fornemmelse og ydeevne i det nyeste design, samtidig med at prisprisen holdes så lav som muligt.


Foruden at give varme er våddragten designet til at hjælpe dig med at svømme hurtigere og med mindre kræfter. Et nyt skulderlayout og underarmfor hjælper endnu mere med til at give 8,5% yderligere rækkevidde i vandet og mere komfort og fleksibilitet.


Advance wetsuit har fået meget anerkendelse i triathlonverdenen med 220 Magazine tildelt 94% og det eftertragtede Best on Test-pris i 2018, hvori det hedder, at Advance 'ikke ville føle sig uacceptabel mod mange af de mellemstore produkter, der er tilgængelige to gange prisen 'og er' en strålende allrounder, der kommer til en god pris '.


Hvad gør dette produkt anderledes?


Mens Advanced Wetsuit vandt prisen 2018 BEST ON TEST-prisen i 220 magasin med 94% -vurdering og det højeste bedømte indgangsniveau våtdrakt på markedet med over seks års fantastiske kunde- og branchenevurderinger.


Derudover har den nye og forbedrede Flex-Fit skulderpanellayout med gratis Flex-foring på underarmen for ekstra rækkevidde i vandet og materialer i høj kvalitet og funktioner, som man normalt ikke ser på dette prispunkt.


Med vores fokus på komfort og pasform har den et laserskåret krave-design og en miljøvenlig neopren, der udnytter den nyeste jordudvindede kalksten og skrotgummidæk hjælper os med at reducere energiforbruget og CO2-emissionerne med 200 g pr. Farve.


Beskrivelse


Dragten tilbyder de vigtigste ingredienser, der gør Zone3-våddragtsserien så populær, men ændringer i produktets materialer og tykkelse gør det muligt for priserne at være meget konkurrencedygtige priser.


Den nye Advance tilbyder en fantastisk specifikation inklusive nyt og innovativt nyt 'Free Flex' foringsmateriale, der bruges til underarmpanelerne for at forbedre pasformen under og give mulighed for at opnå mere afstand med hvert slag, forbedrer derfor udholdenhed og svømmehastighed, mens den nye laser skåret kravekonstruktion tilbyder en mere behagelig 'soft-close' pasform rundt halsen. Dette kombineret med den store pasform på kroppen gør det til en af ​​de mest behagelige våddragter på indgangsniveau.


De lidt tykkere paneler, der er placeret for at understøtte ben og hofter, hjælper i sidste ende med at reducere træk og få svømning til at føle sig meget lettere, og brugen af ​​'SpeedFlo' stof på 70% af våddragten hjælper med at minimere træk gennem vandet, øge hastigheden og forbedre holdbarhed. De resterende 30% er fremstillet af gummieret glatskinn neopren i høj kvalitet


Nøglefunktioner


Zone3s varemærke, silikone-belagte Pro-Speed ​​Cuffs TM på håndledene hjælper med at øge fjernelsen af ​​hastigheden og sparer derfor tid og sparer energi.


Benplader til hurtig frigivelse er også blevet tilføjet for nem fjernelse af ben.


Manchetter, ankler og armgrafik med høj synlighed hjælper med at ses mere tydeligt, når du er i vandet.


Fuldt syet og limet limet for øget fleksibilitet og komfort.


YKK lynlås i høj kvalitet, der gør dragt let at tage og af.


Tykkelsen er 2 mm rundt om skuldrene og under armene, 3mm på brystet og øvre del af ryggen, 4 mm på torso, ben og sidepaneler.


Advance er den perfekte dragt til enhver, der lige starter i svømning eller triatlon med åbent vand. Alternativt er det en fantastisk træningsdragt, hvis du vil gemme din bedste dragt til racing. Dragten er designet med alle Zone3s nøglefunktioner indbygget, så du kan få en hurtig, behagelig og behagelig svømmetur.


Industri priser:


220 Triathlon: Bedst på test 2016


220 Triathlon: Best Buy 2017


220 Triathlon: Bedst på test 2018


Triathlon Plus: Topværdi 2016