Zone3 Våddragt AGILE Dame

På lager

Specialpris 1.995,00 kr

Pris: 2.295,00 kr

* Påkrævede felter
 
365 dages returret på alle produkter
 
 
Fri levering ved køb over 450 DKK
 
 
Prismatch på alle produkter
 
Produktoplysninger

Hvis du er ny på svømning i åbent vand eller triatlon, er Agile Våddragt den ledsager, du har brug for for at holde din krop varm, behagelig og understøttet gennem begyndelsen af ​​din rejse med åbent vand.


Med en kombination af to, tre og fire millimeter opdriftspaneler giver Agile din krop mulighed for at forblive strømlinet i vandet, hvilket reducerer træthed og giver dig mulighed for at forbedre din teknik og hastighed. Kombineret med et højt stretch skulderpanel for øget fleksibilitet forbedrer Agile formen yderligere ved at reducere træk betydeligt og øge din potentielle rækkevidde med hver armtiltrækning.


Derudover leverer Agile også flere funktioner, der ikke tilbydes af andre våddragter på markedet på dette prispunkt. Disse inkluderer:  1. Ingen syning med flatlock. Sømmene er fuldt limede og blinde syede for at sikre fuldstændig vandtætning, fleksibilitet og intet indre ubehag. 1. Ingen nylon neoprenpaneler . Agile er lavet af en blanding af Speedflo og Smoothskin-belægninger for at sikre, at vand ikke trænger igennem dragten, øger dens vægt og forårsager træk. 1. Ydelsesfokus. Som alle Zone3-produkter, selvom materialer og tykkelse ikke kan sammenlignes med vores højere modeller, er Agile designet til hastighed og komfort.


 Nøglefunktioner • 2 mm Flex-Fit skulderpaneler  forbedrer bevægelsesområdet, så du kan spare energi og reducere træthed.

 • 2 mm, 3 mm og 4 mm paneler  giver en velafbalanceret profil for at få mest muligt ud af din svømmetur.

 • Kerneunderstøttende opdriftspaneler  på overbenene hjælper med at holde benene mod vandoverfladen og reducerer derfor træk betydeligt og sparer energi.

 • Paneler med høj synlighed  , der hjælper med at skille sig ud, når de er i vandet

 • 100% Speedflo og Smoothskin-  belægning til vandtætning og minimal træk.

 • Fuldt limet og blind syet  for øget komfort og varme.

 • Ny Talon-resistent belægning  på forbenet for at forbedre holdbarheden og reducere utilsigtede fingerneglestår. 

 • Slimline Pro Speed ​​Manchetter  tilbyder overlegen fjernelse hastighed. 

 • YKK lynlås  på bagsiden af ​​dragt med en ledning fastgjort til brugervenlighed

 • Miljøvenlig neopren  afledt af kalksten og skrotgummidæk reducerer energiforbruget og CO2-udledningen med 200 g pr. Dragt. Størstedelen af ​​neoprenproduktionsaffald genbruges tilbage i dragterne, hvilket hjælper med at minimere lossepladsaffald og beskytter miljøet, vi træner i.