Zone3 Vision Våddragt - Herre

På lager

2.599,00 kr
* Påkrævede felter
 
365 dages returret på alle produkter
 
 
Fri levering ved køb over 599.- DKK
 
 
Prismatch på alle produkter
 
Produktoplysninger

Vision-våddragten er et meget spændende produkt i Zone3-serien. 220 Triathlon gav Vision-våddragten sin eksklusive  Cutting Edge-  pris i 2018 og kommenterede, at dragtet var 'Fleksibelt, hurtigt og meget, meget svært at fejl'.   


Den nyeste design tages der inspiration fra toppen af rækken Vanquish og brugt nogle af de vigtigste funktioner, som gjorde dragten så vellykket, og at skabe verdens hurtigste entry level våddragt. Så hvis du har et budget, men alligevel ønsker at svømme hurtigt og spare energi under svømmeturen,  vil denne våddragt bestemt være noget for dig. 


Lava Magazine udtalte, at ”de har Vision dragten i toppen, af deres top 5 liste, når det kommer til prise, og for halvdelen af prisen, for mange af de øverste top dragter, giver Vision fleksibilitet og pasform, der er næsten på niveau med den bedst af de bedste ”. Triathlon Plus tildelt dragten deres Gold Award med en 5/5 for Performance en 5/5 for værdi og en 5/5 samlet, den eneste våddragt der nogensinde at har nået de topkarakter, “det er ingen overdrivelse at sige, at denne våddragt overraskede alle vores svømmere og havde den perfekte pasform”  


 


Et nyt høj stretch  2 mm gratis Flex skulderpanel og foring inspireret af den øverste ende  Zone3  Vanquish våddragt. Den har et unikt paneldesign i ét stykke, der strækker sig over toppen af ​​brystet, over hver af  skuldrene og så ned på  hver side af brystet, for at muliggøre maksimal ekspansion  og rotation  af overkroppen og øge din reaktion i vandet.


Maksimalt 5 mm opdriftspaneler fra hofter til knæ for at øge din kernestøtte i vandet, hvilket hjælper dig naturligt med at blive mere strømlinet og svømme hurtigere og med mindre kræfter. 


Pro Speed ​​Cuffs TM på arme og ben for forbedret bevælighed og hurtig fjernelse af vandet. Vores unikke silikoneovertrukne formel gør det muligt for våddragten at svømme ekstremt hurtigt, men kan du slå vores 5 sekunders rekord ?  Vi mener, at denne dragt er hurtigere end nogen anden i samme prisleje.  


En af markedets bedste  look der er designet med et nyt metallisk  bagpanel i hologram stil for at give  bedre synlighed  og et ekstra element af sikkerhed  i vandet. 


Fuldt syet og limet for øget fleksibilitet, holdbarhed og komfort.


Designet med en YKK lynlås i høj kvalitet, hvilket gør det nemt at få dragten af og på.


Vision er en utroligt høj kvalitet våddragt, som er designet til at være den mest behagelige indgangsplan våddragt på markedet, og også en af ​​de hurtigste og mest energieffektive.